Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Květák smažený v Hrašce

0.0
Květák smažený v Hrašce

Potřebné ingredience

1 balení Hrašky pikant
Květák,brokolice......olej na smažení

Postup přípravy

Dnes jsem vyzkoušela Hrašku. Jsem z ní nadšená. Kdo neví, o čem básním, tak je to " suchá hrachová kaše", kterou lze použít všude tam, kde nechcete nebo nemůžete použít vejce a mouku. Já ji tedy použila na obalování mírně povařeného květáku a syrové brokolice. Pro 3 dospělé lidičky stačí rozmíchat 240g hrašky v 360 ml studené vody, hned namáčet v těstíčku a smažit.
Jak jsem si našla, jde použít do karbenátků, k zapékání, zahušťování omáček a polévek......má prostě široké použití. Koupila jsem ji ve zdravé výživě, balení stojí kolem 35,- Zkuste a dejte vědět, jak Vám chutná :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dadun@ 17. 6. 2012, 15:41
Hrašku pikant používám hlavně na obalení vepřových nebo kuřecích plátků,vlasně místo těstíčka. Maso zůstane uvnitř krásně šťavnaté a je velmi chutné. Hraška je prostě vynikající. Koupila jsem si rovnou 1 kg balení,které vyjde levněji.
Petronelicka 16. 6. 2012, 9:46
Musím s Vámi souhlasit hraška je moc dobrá,na zahuštování,obalování. (Y) (Y)Petra
Vlasta33 18. 9. 2009, 7:25
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lumka 17. 6. 2009, 21:45
A můžu se zeptat jest-li jste ji použila celou na to obalování?Ještě jsem o tom neslyšela a nevím kolik váží celé balení
Pajina69 18. 6. 2009, 0:31
@lumka trošku v sáčku ještě zbylo.....počítám tak pro jednu porci. *-)
lenavackova 17. 6. 2009, 21:36
Pavli,Hrašku znám už cca 5 let,koupila jsem si ji na výstavě tady u nás v Lounech,předváděli ji tehdy jako novinku.Také ji používám na obalování nebo k zahuštění.Mám dva druhy,tzv.normální a pikant,je to fajn věc..... (Y)
Pajina69 18. 6. 2009, 0:30
@lenavackova (Y) souhlasím, je to perfektní a rychlá obměna trojobalu ( alespoň jsem toto vyzkoušela ) budu experimentovat dál.... ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie