(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
maso po francuzsky
Potřebné ingredience
vepřove řizky
4-5cibule
majoneza nebo ja davam tatarku
sůl,pepř,trocha oleje
Postup přípravy
Vepřove řizky naklepeme,osolime,opepřime,rozložime na pekač či hluboky plech(podle množstvi) s trochou oleje.Cibuli oloupame a nakrajeme na kolečka,ktere hustě položime na každy kus masa,na cibuli lžici rozetřeme tatarku a malinko podlijeme vodou.Dame pect do trouby na 200 stupnů až maso mekke a tatarka zružovi,vypada pak jak zapečeny syr.Podavame z opekanymi brambory nebo bramborovou kaši.DOBROU CHUŤ!
Ted jsem přiška na to- že když dala majonezu-při pěčeni ona zklouzla,tak zustanu u tatarky.
Ted jsem přiška na to- že když dala majonezu-při pěčeni ona zklouzla,tak zustanu u tatarky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé