(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rybí filet se sýrem a zel.salát
Potřebné ingredience
Filet z Aljašské tresky,plátk.sýr 30%, gril.koření. Na salát: zelí,mrkev,paprika,jogurt.Brokolice,řepa.
Postup přípravy
Rozmrazený filet trošku pomačkat,aby vytekla přebytečná voda,posypat gril.kořením. Na pánvi podusit až začne být měkčí,otočit,položit plátek sýra a dodělat.
Salát : spařit nakrájené a osolené zelí,přistrouhat mrkev,nakrájet papriku,zamíchat jogurt.
Brokolici podusit,ne rozvařit! Použít na oblohu spolu s řepou,rajčetem,nebo kdo co doma má a má chuť. Přelitý jogurtem se špetkou sole.
Salát : spařit nakrájené a osolené zelí,přistrouhat mrkev,nakrájet papriku,zamíchat jogurt.
Brokolici podusit,ne rozvařit! Použít na oblohu spolu s řepou,rajčetem,nebo kdo co doma má a má chuť. Přelitý jogurtem se špetkou sole.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé