(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Masová roláda s omeletou
Potřebné ingredience
1 kg vepřové krkovice,sůl a pepř,2 lžičky plnot.hořčice,3 plátky šunky,nebo slaniny,2 párky,2 nakládané okurky,půlku papriky(nakrájet na nudličky),2 lžíce hrášku. Na omeletu: 1 lžíce hladké mouky,špetka soli,50 ml mléka,1 vejce,2 lžíce oleje
Postup přípravy
Připravíme si nejdříve omeletu: z mléka,vejce a mouky uděláme lité těsto,osolíme a usmažíme na oleji silnější omeletu. Maso nakrojíme,utvoříme z něj větší plát,naklepeme ho,osolíme a opepříme.Na plát masa rozložíme omeletu,potřeme ji hořčicí a poklademe šunkou,nebo slaninou.Doprostřed dáme párek a těsně podél něj okurky a nudličky papriky.Přisypeme hrášek. Maso zavineme a převážeme kuchyňskou nití.Zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 250 stupňů C. Krátce před koncem alobal sejmeme,aby maso získalo barvu. Upečenou roládku nakrájíme na plátky a podáváme.Je pěkně barevná-a krásně v ní vynikne žluťoučká omeletka. Jako příloha-nejlépe brambory,tatarská omáčka...Není to složité,určitě vyzkoušejte.Úspěch bude zaručený!!! Dobrou chuť.
....dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
prdecek
(upraveno)
18. 1. 2010, 20:42
vyzkoušejte holky,je to fakt dobrý
pimpulka
(upraveno)
28. 6. 2009, 10:46
Vypadá luxusně
prdecek
(upraveno)
14. 6. 2009, 22:37
masová roládka