Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Dušené " hospodské " zelí

0.0
Dušené  " hospodské "  zelí

Potřebné ingredience

1/2 střední hlávky bílého zelí
mouka a tuk na jíšku
sůl, cukr,kmín, Maggi polévkové dochucovadlo

Postup přípravy

Zelí si nakrouháme na drobno, podlejeme mírně vodou, přidáme trošku kmínu a do měkka dusíme. V zelí musí zůstat tekutina. Na tuku si osmahneme mouku, nezaléváme vodou, ale hned ji vmícháme do zelí, dochutíme solí, cukrem a hlavně maggi. Výsledná chuť má být sladko-slaná, s příchutí maggi. Zelí chvilku provaříme a podáváme s brambory a opečenou uzeninou nebo pečeným masem a knedlíky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie