Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Karobové čokoládky pro alergiky

0.0
Karobové čokoládky pro alergiky

Potřebné ingredience

250 g rostlinného tuku (Omega), 300 g prášk. cukru, 1/2 bal. vanilkového cukru, 60 g karob. prášku, 50 g hladké mouky.

Postup přípravy

Prosijeme cukr, mouku, karob. Tuk roztopíme nejlépe ve vodní lázni, odstavíme z plamene a po lžících vmícháváme sypké suroviny za stálého míchání. Naplníme do formiček na čokoládu, papír. košíčků nebo prázdných obalů od bonboniér. Po vychladnutí vyklopíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie