(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Moravská roštěná
Potřebné ingredience
1/2 kg hovězího zadního
10 dkg slaniny
10 dkg kysaného zelí
větší brambora
pikantní klobása
2 cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Na slanině opečeme na kostky nakrájenou klobásu, na kostky nakrájenou bramboru, přidáme kysané zelí, stroužek česneku, sůl, pepř.
Touto směsí naplníme připravené plátky, dobře je zavineme a ovážeme nití. Na slanině a pokrájené cibuli je v troubě dusíme a podléváme. Podáváme s bramborama.
Popíjíme k tomu pivíčko.
Touto směsí naplníme připravené plátky, dobře je zavineme a ovážeme nití. Na slanině a pokrájené cibuli je v troubě dusíme a podléváme. Podáváme s bramborama.
Popíjíme k tomu pivíčko.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé