(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Bezlepková pizza - rýchlovka
Potřebné ingredience
Bezl. múka Mantler , 1 biele pomazánkové máslo / Madeta - je bezlepkové/ , obloženie na pizzu - rajčata, šunka, salám syr, olivy, šampiony, korenie a kto čom á ráád......:) / údeniny by mali byť od výrobcu kt. vyrába označené bezl. mastné výrobky napr. - . Mazánek, uzeniny Novák/
Postup přípravy
Do misy vyklopíme pomazánkové máslo, do kelímku od másla nasypeme do plna múku a zmiešame s máslom - vypracujeme cesto / lepí sa ! a tak to má byť/, cesto necháme minimálne pol hodiny v chladničke, potom z neho vyvaľkáme na pomúčenej doske okrúhlu pizza placku, dáme na plech a plníme podla chuti........:) Z uvedených surovím výjde 1 velká okrúhla pizza, tak pokiaľ ich chcete viac, alebo na plech znásobte základne suroviny podla potreby.
Je fantastická, na nerozoznanie od normálnej a moj syn ju miluje..:)
Pečie sa pri 180 -200 stupňov v elektrickej asi tak 10-15 minut - podla toho ako komu pečie trúba - syr by mal byť rozliaty a okraje zlato - ružové.
Rada by som dodala, že toto cesto nádherne nahrádza aj linecké cesto - ja z neho robím aj sladké taštičky a zapekané párky v rohlíku........:)
Je fantastická, na nerozoznanie od normálnej a moj syn ju miluje..:)
Pečie sa pri 180 -200 stupňov v elektrickej asi tak 10-15 minut - podla toho ako komu pečie trúba - syr by mal byť rozliaty a okraje zlato - ružové.
Rada by som dodala, že toto cesto nádherne nahrádza aj linecké cesto - ja z neho robím aj sladké taštičky a zapekané párky v rohlíku........:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pavla1205
(upraveno)
3. 11. 2011, 12:28
Moc děkujeme za fantastický recept! Pizza je vynikající a příprava blesková! Pavla
marketajas
(upraveno)
3. 4. 2010, 18:05
Dneska jsem ji zkusila - povedla se nádherně! Nechtělo se mi věřit, že něco tak jednoduchého se může podařit, no byla jsem příjemně překvapená... Moc děkuji! Markéta
Alanna
(upraveno)
9. 2. 2010, 16:50
katko, díky moc za recept, hned dneska vyzkoušíme. Musím říct, že mám chuť na všechy repcepty napsané slovensky, vyzerajů pokaždé velmi chutně
zzanzi
(upraveno)
16. 7. 2008, 8:20
jo jo hned zítra vyukouším ja totiž pizzu miluju díky za tip
pradlo
(upraveno)
10. 1. 2008, 22:00
pani Katarino recept super uz jsme delaly za 14dnni trikrat.moc dekuji hela
MonikaG
(upraveno)
17. 2. 2007, 19:52
Děkuju za tip, syn je celiak a pizzu miluje. Tato vypadá velmi jednoduše a na super rychlou přípravu ( narozdíl od klasicky kynuté ) Určitě vyzkoušíme!!!