(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
RYCHLOVKA !!! Mlsoun v alobalu
Potřebné ingredience
na 2 větší porce:
20 dkg krájené libovější anglické slaniny, 4 buřty, 15 dkg nivy, 15 dkg eidamu, kečup, 1 menší cibule nakrájená na kolečka, alobal potřený olivovým (nebo jiným olejem), bylinky dle chuti (bazalka, tymián, petrželka)
Postup přípravy
z alobalu odtrhneme pruh cca 30 cm dlouhý, potřeme olivovým olejem, doprostřed dáme 3 plátky anglické slaniny, na ní na kolečka naktájený buřtík, strouhanou nivu, trochu kečupu. Další vrstvu stejně, končíme slaninou, posypanou nakrájenými bylinkami. Zabalíme (každému dělám zvláštní balíček), potom ještě do další vrstvy alobalu a pečeme na plechu v troubě cca 25-30 min při teplotě 200st.
Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem. JE TO SKVĚLÁ RYCHLÁ VEČEŘE, recept mi dala kolegyně Monika :)
Fotky dodám.
Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem. JE TO SKVĚLÁ RYCHLÁ VEČEŘE, recept mi dala kolegyně Monika :)
Fotky dodám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
11. 6. 2009, 22:23
k.smudla
(upraveno)
11. 6. 2009, 14:40
to musim zkusit