(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
OPILÝ JAHODOVÝ POHÁR S TVAROHEM
Potřebné ingredience
500 g jahod
1 pomeranč
4 lžíce vodky
3 lžíce moučkového cukru
150 g smetany ke šlehání
1 vanilkový cukr
200 g měkkého tvarohu
5 lžic mléka
Postup přípravy
Jahody očistíme, omyjeme a necháme okapat. Z pomerače vymačkáme šťávu,
smícháme ji s vodkou a moučkovým cukrem. Přelijeme přes pokrájené jahody a
na 1 hodinu uložíme do chladničky.
Smetanu osladíme vanilkovým cukrem a ušleháme. Do tvarohu rozetřeme mléko a
lehce vmícháme do šlehačky.
Ovoce vyrovnáme do pohárových sklenic, zalijeme šťávou a na ně dáme tvaroh.
Ozdobíme celými jahodami
smícháme ji s vodkou a moučkovým cukrem. Přelijeme přes pokrájené jahody a
na 1 hodinu uložíme do chladničky.
Smetanu osladíme vanilkovým cukrem a ušleháme. Do tvarohu rozetřeme mléko a
lehce vmícháme do šlehačky.
Ovoce vyrovnáme do pohárových sklenic, zalijeme šťávou a na ně dáme tvaroh.
Ozdobíme celými jahodami
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé