Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vařená bábovka-vídeňská

0.0
Vařená bábovka-vídeňská

Potřebné ingredience

ngredience:

1/4 l mléka,
15 dkg másla (nebo jiného tuku),
15 dkg cukru krupice,
2 PL kakaa,
30 dkg polohrubé mouky (můe být i trochu víc podle hustoty),
1 vanilkový cukr,
1 prášek do pečiva,
1 celé vejce

Postup přípravy

Příprava:
Mléko, máslo, cukr a kakao svaříme a necháme úplně vychladnout. Do vychladlé hmoty zamícháme mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vejce. Vzniklé těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy. A teď pozor! Dáme do STUDENÉ trouby a pečeme na 150 stupňů asi 30-35 minut.Bábovka je velmi jemná, čokoládové chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pemy 9. 2. 2010, 17:08
Výborná!
stratos 19. 6. 2009, 8:57
Díky za super recept, bábovka je výborná, mám chuť jí příště zkusit bez kakaa, myslím že bude taky chutnat skvěle. (zajic) (C) (Y)
Ilonáček 10. 6. 2009, 11:48
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie