(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Kuřecí řízky na medu a víně
Potřebné ingredience
kuřecí řízky /ale klidně i kýty, prsa atd./,
med,
2 dcl bílého vína,
obvyklé koření
Postup přípravy
Maso okořeníme, rychle osmahnem, podlijeme vodou. Necháme podusit. Pak přidáme např. worchester, sojovku a na co máme chuť. Dáme lžíci až dvě medu /podle chuti/, podlijeme bílým vínem a necháme ještě chvíli dusit do měkka. Podáváme s knedlíkem, bramborem, ale i rýží. Je to rychlé a opravdu velmi, velmi dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
*malina*
(upraveno)
14. 6. 2009, 13:53
vypadá to moc dobře