(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
Vepřové maso v bramboráku -MANŽELOVO VELICE OBLÍBENÉ
Potřebné ingredience
Těsto na bramborák, plátky vepřového masa,sůl, pepř
Postup přípravy
Vepřové maso naklepepe-já použila krkovici(je šťavnatá),osolíme,opepříme a opečeme.Opečené maso obalíme v bramborákovém těstě (v hustějším) a opečeme z obou stran.Podáváme se zeleninou!Určitě vyzkoušejte!
Naklepané,osolené a opepřené masíčko
bramborákové těsto
opečené maso
obalené maso v bramb.těstě,opečeme
hotové!MŇAMKA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KADES
(upraveno)
8. 11. 2012, 1:29
Vyborné,mohu jen doporučit
nafi
(upraveno)
30. 6. 2009, 20:27
To velice dlouho známe a dělám to i s panenkou nebo s kuřecím masem a výborné
Jitule64
(upraveno)
6. 6. 2009, 23:27
Je to dobrůtka! My to děláme s kuřecím masem, protože je to rychlejší a tady v kraji se tomu říká "Ondráše".
Mašk.Martí
(upraveno)
10. 6. 2009, 15:03
@Jitule64
Ahá,u nás na Plzeňsku zase Ondráš znamená čína v bramor.těstíčku..holt jiný kraj,jiný mrav
Martitina
(upraveno)
30. 6. 2009, 20:30
@Mašk.Martí
To slyším poprvé Ondráš je v Plzni odjakživa plátek masa v bramboráku
voticanda
(upraveno)
6. 6. 2009, 23:24
mňam mňam
PajaG
(upraveno)
6. 6. 2009, 20:18
Hmm, tak tohle naši rodinku docela nadchlo, udělám hned příští týden na víkendový oběd. Receptík znám, ale teď jste mi ho připomněla a máte to moc hezky nafocené.
Kaka08
(upraveno)
6. 6. 2009, 19:59
Mňaminka , tak to vyzkoušim . Kamilka se ptá, proč jsou tam ty listy???
Mašk.Martí
(upraveno)
10. 6. 2009, 15:01
@Kaka08
Že jo? Taková zelená nezdravota.. Ale jinak to vypadá fákt moc nádherně..nic obtížného,hlavně pak to pošušňáníčko. Také vyzkouším.
DášaB
(upraveno)
6. 6. 2009, 20:03
@Kaka08
My bazalku milujeme,hlavně k rajčátkům