Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Zapečený květák se slaninou

0.0
Zapečený květák se slaninou

Potřebné ingredience

1 veliký květák
6 plátků anglické slaniny
200g červených paprik naložených v oleji
200ml kysané smetany
150g strouhaného sýra
sůl a pepř

Postup přípravy

Květák rozdělte na růžky a vařte v osolené vodě 7minut,do poloměkka.Sceďte,naklaďte do zapékací mísy a ochuťte.
Rozehřejte troubu na 220stupňů.Rozpalte pánev a dokřupava vysmažte slaninu nakrájenou na proužky.Polovinu přidejte ke květáku spolu s proužky odkapaných paprik.
Zapečte to.Hrst sýra dejte stranou,zbývající smíchejte se smetanou a přejilte přes květák.Posypte slaninou a zbylým sýrem.5minut zapečte,aby omáčka bublala a sýr se roztavil.

je to moc vyborný jídlo tak ať chutná

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie