Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

DOMACI TVAROH

0.0
DOMACI TVAROH

Potřebné ingredience

Skysnute plnotučne mlieko

Postup přípravy

Ak vam nahodou skysne mlieko,tak ako mne tak ho nemusite vyhadzovat ale mozete si urobit tvaroh..Je to jednoduche..skysnute mlieko vylejte do hrnca a na najslabšom ohni 15-20 min povarte,oddeli sa vam voda a tvaroh,potom odstavte a nechajte v hrnci vychladnut,potom to dajte na sitko alebo gazu,nech voda odtečie..a hotovo,čerstvy tvaroh je na svete!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Egreska 25. 6. 2009, 19:59
ano ,presne tak.. skuste a uvidite či vam bude chutit...dufam ze sa vam podarí... (L)
vendulak 25. 6. 2009, 13:26
Marto, tak jsem se rozhodla pro Váš tvaroh, děsně mě to totiž láká. :-p Takže mám normálně nechat v kuchyni otevžený mlíko (to čerstvý) a až bude kysele "smrdět" tak to můžu zkusit |:o)
cherrycake 23. 6. 2009, 20:29
(Y)
Egreska 16. 6. 2009, 19:24
skysnute mlieko nie je skazene,ludia si ho (aspon u nas) zvyknu nechavat v kuchyni aby im skyslo a potom si s nim zapijaju pečene zemiaky....ved za to nič nedate ked vyskušate....prinajhoršom sa fakt poser... :-) ale nemali by ste sa,fakt sa to u nas robí bežne....papa (L)
vendulak 15. 6. 2009, 20:32
možná se budu ptát jako blbec ;-) ;-) ale když zkysne mléko, tak se skazí ne? *-) *-) , moc mě tento recept zaujal, protože milujeme brambory na loupačku s tvarohem, ale abychom se potom nepos..... :-D :-D :-D
Egreska 5. 6. 2009, 10:39
Nie,nebol horky,bol dobry chutovo a štavnaty... (F)
Ilonáček 5. 6. 2009, 10:25
A není nahořklý, mléko po zkysnutí bývá většinou nahořklé? (hello) (hello) (hello)
Bona1 8. 6. 2009, 8:36
@Ilonáček :-) Ilonko máte pravdu z kupovaného pasterizovaného mléka to nejde opravdu neskysně, ale zhořkne |-) Na tvaroh je nejlepší buďto čerstvé mléko anebo vůbec nejlepší je mléko přímo od kravičky (F)
Ilonáček 8. 6. 2009, 10:32
@Bona1 děkuji (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie