(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Cizrnová kaše
Potřebné ingredience
Cizrna, 10 lžic smetany, 5 stroužků česneku, 1 cibule, majoránka, sůl, uzenina.
Postup přípravy
Přes noc namočenou cizrnu uvařit v nové vodě ( nesolit, sbírat pěnu ).
Po změknutí nechat trochu vody v které se vařila, přidat 10 lžic smetany, rozmixovat ( podle potřeby přilít vodu tak, aby kaše byla akorát hustá ).
Na pánvi do růžova osmahnout cibulku, na ní prolisovaný česnek a asi tak tři plné lžíce majoránky. Trochu posmažit, smíchat s kaší a dosolit podle chuti. Za stálého míchání ještě chvíli povařit, aby se spojily chutě.
K tomu jsem usmažila uzeninu. Můžete jíst s chlebem.
Dobrou chuť ! :-)
Po změknutí nechat trochu vody v které se vařila, přidat 10 lžic smetany, rozmixovat ( podle potřeby přilít vodu tak, aby kaše byla akorát hustá ).
Na pánvi do růžova osmahnout cibulku, na ní prolisovaný česnek a asi tak tři plné lžíce majoránky. Trochu posmažit, smíchat s kaší a dosolit podle chuti. Za stálého míchání ještě chvíli povařit, aby se spojily chutě.
K tomu jsem usmažila uzeninu. Můžete jíst s chlebem.
Dobrou chuť ! :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé