(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
NEPEČENÝ DORT
![NEPEČENÝ DORT](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/090603/17/j48963.jpg)
Potřebné ingredience
DVA TVAROHY, ŽELATINU, JEDEN ŽLOUTEK, LŽÍCE MÁSLA, CUKR DLE CHUTI, MLÉKO, PIŠKOTY A JAHODY
Postup přípravy
PŘIPRAVÍME ŽELATINU DLE NÁVODU, PŘIDÁME TVAROH, JEDEN ŽLOUTEK, MÁSLO, CUKR DLE CHUTI. DODORTOVÉ FORMY DÁME PIŠKOTY A ČERSTVÉ JAHODY, VRSTVU KRÉMU, PIŠKOTY A JAHODY, OPĚT VRSTVU KRÉMU. V CHLADNIČCE NECHAT ULEŽET DO DRUHÉHO DNE.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/090603/17/k62273.jpg)
NA POSLEDNÍ DORT JSEM ZKOUŠELA ŽELATINU ZA STUDENA A JE DOBRÁ, TAKŽE DOPORUČUJI TUHLE. LONI JSEM NEJVÍCE POUŽÍVALA PLÁTKOVOU
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/090603/17/k62274.jpg)
DORTOVÁ FORMA PŘIPRAVENÁ S PRVNÍ VRSTVOU
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/090603/17/k62275.jpg)
KRÉM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé