(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
***Rychlí segedín*****
Potřebné ingredience
***Stačí málo času****:-)) A Vepřové plecko,bůček(množství celkem tak 1kg)olej,2-3 cibule,sl.paprika,5 lupínek bobkového listu,15 kuliček pepře,5 kuliček Jalovce(být nemusí)sůl,cukr,smetana a pol.mouka.
Postup přípravy
Cibuli na jemno nakrájíme osmahneme na oleji lehce posolíme(aby nebyla cibulka tak ostrá)přidáme sl.papriku a maso nadrobno nakrájené, promícháme a necháme chvíli s trochou vody podusit,pak přidáme bok.list,jalovec,sůl, a v tlakovém hrnci vaříme cca 20 min,pokud je maso změklé,přelijeme do většího hrnce přidáme zelí,které ve sklenici lehce nožem rozkrájíme a s tak půlkou vody ze zelího,(nedávám všechnu) dáme do hrnce k masu, kupuji tesco,je velice měkké tudíž je potřeba jen chvíli povařit,trochu cukru tak na 2l omáčky lžíce.Po změknutí přidáme smetanu a zahustíme,já zahušťuji všechny omáčky polohrubou moukou.Přiloha jak jinak,než knedlík:-)Dobrou chuť.
potřebujeme....
vaříme....:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
johnny
(upraveno)
2. 6. 2009, 16:14
Ivanko, dnes jsem dělala guláš podle Vašeho receptu, je vynikající. Díky za recept. Zdraví Ajka
inovka
(upraveno)
2. 6. 2009, 18:29
@johnny
Jsem ráda,že chutnal Zdraví Iva