vepřové dušené v zelenině
Potřebné ingredience
na půl kg masa -můžeme dát jaké koliv ,já dělám s plecka .Takže 1/2 kg plecka ,2 steril malé sklenice mrkve s hráškem 2 menší cibule,sl. ml. paprika ,2 kostky bujonu,sůl,cukr,ocet
Postup přípravy
maso nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova ,na to dáme maso,orestujeme ,přidáme bujony ,mletou papriku a ještě chvilku restujeme. Podlijeme trochu vodou a dusíme téměř do měkka. Až je maso měkké přidáme zeleninu -bez nálevu. Chvíli povařímě do změknutí zeleniny ,nakonec jemně zahustíme -já používám hotovou jíšku od Knorru . Dochutíme dle potřeby solí,cukrem a octem. Podáváme s bramborem maštěným máslem ,
Toto jídlo dělá naše mamina a je to strašně dobré ,já i naše dcerka to milujeme.
Toto jídlo dělá naše mamina a je to strašně dobré ,já i naše dcerka to milujeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DIGY 22
(upraveno)
6. 8. 2013, 16:49
ivula5
(upraveno)
27. 7. 2013, 9:35
chutnalo