(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
fantastické závitky se zelím a klobásou na grilu :-)
Potřebné ingredience
plátky vepřové krkovičky - množství podle počtu porcí, kysané zelí, klobása, niva, grilovací hořčice, česnek, grilovací koření nebo další pikantní koření dle chuti a fantazie, olej.
Postup přípravy
plátky krkovičky si naklepeme na tenké plátky a naložíme přes noc do marinády, kterou si připravíme z utřeného česneku - pro 4 až 6 osob dávám tak 5 stroužků, 1 balíčku grilovacího koření, může se přidat další koření vhodné na grilované maso, výborný je třeba steak 7 pepřů apod. - to vše rozmícháme v oleji, můžeme kápnout i worcestr a marinádu potřeme na masíčko a necháme uležet do druhého dne. Druhý den potřeme plátky grilovací hořčicí, rozložíme na ně zelíčko, kousky klobásky nakrájené na podélné plátky a přidáme kousky nivy, množství podle chuti a velikosti plátků - zabalíme závitky a pak už jen přepravíme na zahrádku ke grilu, grilujeme na dobře rozpáleném dřevěném uhlí - ne zprudka, aby se masíčko pěkně propeklo - na mřížku dáváme alobal, aby nám neutíkala šťáva. Jsou fantastické, jako přílohu jsme k nim měli berlínský salát a byla to nepřekonatelná večeře :-)))
Dobrou chuť přeje Pája :-)
Dobrou chuť přeje Pája :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé