(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
VEPŘOVÉ KOTLETKY NA SMETANĚ
Potřebné ingredience
asi kg.vepřového na řízky(může být i libovější krkovička)
asi 2kg. brambor, sůl, pepř a dvě šlehačky v krabičce --pozor ne slabší než 30%tuku
Postup přípravy
kotletky si nakrájíme jako na řízky, naklepe, osolíme,opepříme. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kolečka, do máslem vymazaného pekáčku klademe střídavě brambory--posolit, a plátky masa, končíme bramborama. a šup i s víkem do trouby, pečeme cca hodinu a půl na 250.když je masíčko měkké, nalijeme šlehačky a už jen necháme ve vyplé troubě a otevřeném pekáčku " dojít "
a pak s chutí do toho, je to mňamka, a můžu doporučit.---čím víc šlehačky, tím líp--sice ne na linii,ale na pochutnání ano.
a pak s chutí do toho, je to mňamka, a můžu doporučit.---čím víc šlehačky, tím líp--sice ne na linii,ale na pochutnání ano.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Beata27
(upraveno)
3. 6. 2007, 14:11
Dnes jsme dělala tuto rychlovku, měla jsme málo času,musím říct,že to bylo výborný, vynikající,skvělý a moc dobrý.
nahlásit
Terezka1978
(upraveno)
3. 6. 2007, 0:54
Jůůů, to vypadá ale dobře, Dendo Se mi zbýhají sliny
nahlásit
Jitule64
(upraveno)
25. 4. 2007, 22:17
Šup sem s tím!
nahlásit
Pípák
(upraveno)
25. 4. 2007, 14:27
Doporučuji!!!!!! Peču také........... a s cibulí, to je ŇAMKA!!! Peču všecičko dohromady hned od začátku v remosce i se šlehačkou. Je to výboooooooornýýýý
nahlásit
DENVOZ
(upraveno)
26. 4. 2007, 13:04
@Pípák
ahojky, já to dohromady nepeču , pokaždé se mi ta šlehačka vypekla, a pak to neni čím polít a to je škoda, mám ráda když je šlehajdy hodně a brambůrky do toho rozmačkat hm, je to fakt mnamka denda
nahlásit