Medovník s orchidejemi
Potřebné ingredience
Jen tak....měla jsem potřebu vyzkoušet ho upéct a taky jestli svedu orchidej-bez vykrajovátek.
Postup přípravy
Medovník chuťově dobrý,ale i po 2 dnech v lednici tuhý-moc se mi nerozležel...tak nevím,kde udělali soudruzi z NDR chybu.......tak jsem dala každou porci před podáním na 15 vteřin do mikrovlnky a výsledek byl úžasný-měkounký.......takže pokud budete mít taky tuhší-vyzkoušejte-budete mile překvapeni.
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
30. 5. 2009, 16:19
MajaGerla
(upraveno)
29. 5. 2009, 20:39
Krásné orchideje. Nechávám medovník přes noc zatížený v pokojové teplotě ,pak uchovávám v lednici a před podáváním nechat zase venku. Nemám strach,že se skazí,protože je vždycky během chvilky zbaštěnej Ještě jsem nikdy nevyzkoušela,že by měl vydržet v lednici až měsíc. Prostě nevydrží
Anelis
(upraveno)
29. 5. 2009, 20:12
moc hezké, kyti se povedly , já mám na medovník osvědčené, že když ho dám před podáváním tak na půl hodinky do pokojové teploty, tak je také krásně měkkoučký
pelda77
(upraveno)
29. 5. 2009, 20:11
nádherný orchideje...