Zobrazit přihlášovací formulář

Medovník s orchidejemi

0.0
Medovník s orchidejemi

Potřebné ingredience

Jen tak....měla jsem potřebu vyzkoušet ho upéct a taky jestli svedu orchidej-bez vykrajovátek.

Postup přípravy

Medovník chuťově dobrý,ale i po 2 dnech v lednici tuhý-moc se mi nerozležel...tak nevím,kde udělali soudruzi z NDR chybu.......tak jsem dala každou porci před podáním na 15 vteřin do mikrovlnky a výsledek byl úžasný-měkounký.......takže pokud budete mít taky tuhší-vyzkoušejte-budete mile překvapeni.

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 30. 5. 2009, 16:19
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
MajaGerla 29. 5. 2009, 20:39
Krásné orchideje. Nechávám medovník přes noc zatížený v pokojové teplotě ,pak uchovávám v lednici a před podáváním nechat zase venku. Nemám strach,že se skazí,protože je vždycky během chvilky zbaštěnej ;-) ;-) ;-) Ještě jsem nikdy nevyzkoušela,že by měl vydržet v lednici až měsíc. Prostě nevydrží :-) :-) :-)
Anelis 29. 5. 2009, 20:12
moc hezké, kyti se povedly (Y) (Y) (Y), já mám na medovník osvědčené, že když ho dám před podáváním tak na půl hodinky do pokojové teploty, tak je také krásně měkkoučký (radost) (hello)
pelda77 29. 5. 2009, 20:11
nádherný orchideje... (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie