Shrek
Potřebné ingredience
2 korpusy -1x světlí ,přepůlený, 1x kakaoví tenký, pudin. krém, mandarinky, marmeláda, mandlovka
Postup přípravy
-krém, mandarinky, marmeláda 2x opakovat
- z punčovky ( namleté zbytky korpusu, marmeláda, krém, rum -je to tvarnější hmota jako modelína) a vytvarovat obličej, namazat a potáhnout mandlovkou
korpusy- 1 těsto víc než půjka je světlí korpus do zbytku kakao, těsto dělám bábovkové- 2,5hrnku pol. mouky, 5 vajec (udělat sníh), 1 Kypr, 1 van. cukr, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 1hrnek cukru
vyříznout hlavu, pokud se vám urvou uši jako mě nevadí přilepí se krémem
pud. krém -2 van. pudinky, 1/2 l mléka, 1lž. hl. mouky, cukr podle sladkosti asi 4lž cukru, vařit nechat vystydnout a přidat pak 125gr másla a 1lž rumu, dejte si stranou do misky tak 4-5lž krému na namázání pod mandlovku, korpusem kterým to te´d přiklopím tak ho ze spoda namazat marmeládou
druhé patro, krém jsem obarvila lehce na zeleno
z punčovky dle předlohy udělat obličej
natáhnout krémem
vyválet mandlovku na tenko, mě to moc nešlo a popraskalo mi to, strany jsem oblepila páskem, uši jsem zamaskovala květy a listy, a dobarvit, oči ....
no je to šrek ne žádnej Fantomas
maskování po stranách
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé