Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Otevřená kniha

0.0
Otevřená kniha

Potřebné ingredience

tmavý korpus, pařížská šlehačka, potah Pasta Bianca Elite (a teď doufám, že to mám dobře napsané :-)

Postup přípravy

xxx

jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akin77 31. 5. 2009, 2:59
Vladi, krásná kniha.. (Y) (Y) |:o) (L)
MoňasB 29. 5. 2009, 14:17
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Ilonáček 29. 5. 2009, 10:21
(Y) (Y) (Y)
Finem 29. 5. 2009, 9:03
Šikulky, moc vám všem děkuji. (L) (L)
Pet´ule 29. 5. 2009, 8:18
Vladi,je krásný (Y) (clamp)
Finem 29. 5. 2009, 9:02
@Pet´ule Děkuju peti (L)
Zrušený účet 29. 5. 2009, 7:17
Vladi, to se Ti táááááák povedlo (clamp) (clamp) (clamp)
Finem 29. 5. 2009, 9:03
@ moooc díky :-$
IJohny 28. 5. 2009, 22:35
pěkná (Y)
Anelis 28. 5. 2009, 21:01
moc hezké (Y)
deena 28. 5. 2009, 18:55
krásná kniha (Y) (clamp) (Y)
KatkaH. 28. 5. 2009, 18:22
Vladi, krásný dortík (^) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp).
MarketchenB 28. 5. 2009, 18:09
(clamp) (clamp) (clamp)Vladí, moc hezká kniha!!! (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie