(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuřecí čtvrtky ve vlastní šťávě
Potřebné ingredience
Na 2 porce:
2 kuřecí stehna nebo čtvrtky, 1 kostku slepičího bujónu, olej, máslo, sůl, česnekové koření, grilovací koření, kmín, rýži
Postup přípravy
Kuře očistíme, posolíme, posype česnekovým kořením, grilovacím kořením a kmínem, podlijeme olejem, nahoru dáme plátek másla, přidáme slepičí bujón a podlijeme vodou, dáme dusit pod pokličkou do trouby na max. do měkka. Až je měkké, sundáme pokličku a necháme opéct.
Podáváme s rýží.
Dobrou chuť!
Podáváme s rýží.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé