Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Gulášek Rumcajzík.

0.0
Gulášek Rumcajzík.

Potřebné ingredience

Vepř. maso /plecko/ olej, cibule, obič.hořčici,pepř mletý, mletou slad.papriku,kmín,súl, masox 1až2 kostičky, 2 čili papričky neb 1 lžičku pálivé papriky, 1 pivo na podlévání.

Postup přípravy

Na oleji spěníme cibulku pak přidáme po chvilce maso pokrájené na větší kostky .osolíme,opepříme,kmín a pořád mícháme a pochvilce přidáme 2 až 3 lžíce hořčice a stále mícháme a nakonec přidáme papriku sladkou i pálivou a promícháme a po chvilce podlijeme pivem a dusíme pod pokličkou do měka . později již podlíváme vodou a přidáme ke konci masox a nakonec zahustíme tmavou jíškou. Podáváme s knedlíkem ale výborný je i s čerstvím pečivem.!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie