Košík gerber

Potřebné ingredience
mramorový korpus, marmeláda, vanilkový krém, ananas, WI
Postup přípravy

upečený mramorový korpus v pekáčku z 1,5 dávky

naplněný korpus, vychlazený v ledničce a po té okrajování do potřebného tvaru

pomazané krémem

potahování vytlačeným košíkovým vzorem na WI

výrova ucha a zdobení kolem košíku

Takto jsem si sestavila složitou konstrukci na uschnutí ucha. Uvnitř hrnce je krabice od mléka, aby se nekymácel a dole krabice od Slivovic, aby mi mohlo ucho zasychat i se špejlema. Né že bychom byli doma takoví alkoholici, ale zrovna jsme přijeli z exkurce lihovaru Jelínka ve Vizovicích a tak krabice byly po ruce :-)))

před zdobením kytiček

jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




































































































































































































































































