(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
VEPŘOVÉ KOUSKY V KAPIOVÉ OMÁČCE
Potřebné ingredience
vepř.maso,smetana,sterilovaná kapie,vývar,jarní cibulka,petrželka,hladká mouka.
Postup přípravy
maso uvaříme v papiňáku,vývar si schováme.
na másle opražíme cibulku s petrželkou,zalijeme vývarem,zahustíme moukou a ve finále přidáme 3 velké lžíce sterilované kapie.kdo má rád smetanu,přidá trošku smetany.jako přílohu jsem použila mušličky.
dobrou chuť.
na másle opražíme cibulku s petrželkou,zalijeme vývarem,zahustíme moukou a ve finále přidáme 3 velké lžíce sterilované kapie.kdo má rád smetanu,přidá trošku smetany.jako přílohu jsem použila mušličky.
dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé