(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Panenka
Postup přípravy
Upečená bábovka, 3x prokrojená a promazaná vanilkovým a jahodovým krémem. Vsadila jsem panenku do bábovky, dotvarovala sukýnku, pomazala krémem a pak zdobila cukrářským sáčkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Aaalenkaaa
(upraveno)
5. 9. 2009, 17:39
Jak jste docílila té syté růžové barvy? Je to potr. barvou?
martinaol
(upraveno)
6. 9. 2009, 10:30
@Aaalenkaaa
Alenko, tu růžovou jsem nejprve zkoušela malinovou marmeládou (přidala jsem ji do krému), ale vyšla z toho hnusná růžová. Proto jsem přidala i růžové potravin. barvivo z pytlíčku. Naštěstí se barva chytla a i chuťově to bylo dobré.
Aaalenkaaa
(upraveno)
6. 9. 2009, 11:09
@martinaol
moc díky, a šlo to práškové barvivo do hotového krému dobře zapracovat?
martinaol
(upraveno)
9. 9. 2009, 11:37
@Aaalenkaaa
Ano, šlo. Dělám to většinou gumovou stěrkou v misce. Dostatečně dlouho třu krém s babrvivem. Chvíli to trvá, než se barva jakoby rozpustí v krému.
hanys77
(upraveno)
21. 5. 2009, 10:17
krásná panenka, úplná princezna no a jestli začínáš, tak to musíš mít fakt talent, protože ta dílka jsou moc povedená
martik72
(upraveno)
21. 5. 2009, 8:58
Zrušený účet
(upraveno)
20. 5. 2009, 13:56
Marti, ta je náááááádhernáááá, a to zdobení krémem je velice krááááásnéééé
Bára D.
(upraveno)
20. 5. 2009, 13:22
Krásné zdobení krémem
martinaol
(upraveno)
20. 5. 2009, 13:39
@Bára D.
Děkuji za pochvalu. Jsem teprve začátečnice a nejsem kamarád s marcipánem. Ani mi nechutná. Tak se mu snažím vyhýbat.