Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vepřové maso na medu a pomerančích

0.0
Vepřové maso na medu a pomerančích

Potřebné ingredience

Vepřové plátky, med(dáváme lesní,ale nemusí být),koření na steaky, gril, atd...., olej , 2 pomeranče ( z nich vymačkáme šťávu) , hladká mouka

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme a vložíme do misky, přidáme 2 lžíce medu, koření dle chuti a olej, necháme marinovat stačí 1h, ale čím dýl tím líp. Masíčko později dáme na pánev a opečeme ze všech stran, přidáme šťávu z pomerančů a necháme pod podkličkou dusit, přilíváme vodu, je li třeba až je maso měkké. Zůstala li nám marináda, kde bylo masíčko naložené, vlijeme ji k masu a zahustíme moukou. Podáváme s hranolkama

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MacaNet 31. 8. 2009, 18:37
Jsem ráda, že vám chutnalo (F)
enestejša 30. 8. 2009, 10:10
Výborné. (Y) (Y) (Y)
enestejša 20. 5. 2009, 8:26
Určitě vyzkouším, dělala jsem tady z MMB recept na marinádu z pomerančem a citronem ke grilování a musím říct, že je to velice zvláštní chuť.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie