Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Vepřové plátky v tlakáči s omáčkou na přírodno

0.0
Vepřové plátky v tlakáči s omáčkou na přírodno

Potřebné ingredience

vepřové plátky, masox, nebo bujon klidně hovězí, koření-na steaky, grilovací, pepř, jaké máte rádi na maso, hořčici,mouku , vodu,olej, cibule

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme spolu s kořením, dáme do tlakáče, kde jsme si dali olej a na kolečka nakrájenou cibuli a osmahneme ze všech stran, poté přilijeme vodu , dáme masox 1 kostku,a zavřeme tlakáč a vaříme asi 30-40 minut. Po té odděláme poklici a přidáme 1-2 lžíce hořčice a v hrnku si z mouky a vody uděláme záklechtku, čímž omáčku zahustíme, ještě chvíli povaříme a podáváme s rýží

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ladyduchess 29. 4. 2013, 14:44
prosím o radu kolik dát vody do tlakového hrnce
mechule 19. 4. 2010, 13:09
(Y)Výborné, dnes jsem uvařila a všichni mlaskali (Y)
ivete 14. 4. 2010, 10:53
(^) (velikonoce11)
Petra Knechtova 8. 1. 2010, 14:24
Mací, moc děkuju za mega rychlou a mňamozní mňamku (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (L)
MacaNet 8. 1. 2010, 16:45
@Petra Knechtova (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie