Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Čína

0.0
Čína

Potřebné ingredience

500g kuřecího masa,4lžíce oleje,4lžíce Maggi,3/4 lžičky soli,3/4 lžičky cukru, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky kari, 1 lžíce solamylu, 1 vejce

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a všechny ingredience smícháme do láku do kterého vložíme maso,necháme uležet v lednici přes noc,ale klidně můžeme ráno naložit a v poledne servírovat. Já přidám na pánev ještě čínskou zeleninu a smažím cca 10-15min. Podávám s hranolkami a tatarkou.
:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Beata27 (upraveno) 22. 3. 2008, 7:41
Výbornej recept, dneska jsem tuhle čínu dělala a i malej si pochutnával, je to rychlý a moc dobrý ,děkuju za recept. (F)
ochi 29. 4. 2007, 21:06
@Beata27 :-)děkuji jsem ráda,že chutnalo (PL)
BlankaHec 23. 4. 2007, 22:18
O víkendu jsem čínu udělala a něměla chybu :-) :-) :-), byla to zase jednou skvělá změna :-P :-P :-P, díky za nový recept, Blanka (L) (L)
ochi 29. 4. 2007, 21:06
@BlankaHec (PL)děkuji a jsem ráda,že chutnalo!!!!
ochi 24. 4. 2007, 7:41
@BlankaHec to jse ráda,že chutnalo (PL)
analeh 22. 4. 2007, 11:41
Dnes jsem dělala k obědu a chutná (Y) (clamp) přidala jsem místo čínské zeleniny jen zelenou cibulku,česnek,kukuřici a hříbky paráda (Y)
ochi 24. 4. 2007, 7:42
@analeh to jsem ráda,že chutnalo (child8)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie