(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
"Stroganov" vynikající
Potřebné ingredience
500g_roštěnky / 2ks_cibule / 150g_žampionu(v plechovce) / 2dcl_bílého_vína / 3-4lžice_hl.mouky / 2lžičky_hořčice / 250ml_smetany_ke_šlehání / sádlo / sůl / pepř / vývar _dle_potřeby / kopr / tatarka /
Postup přípravy
Maso pokrajíme na kousky orestujeme,osolíme,opepříme a odstavíme pod pokličkou.
Na druhé pánvi zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme okapané žampiony,krátce orestujeme podlijeme vínem a podusíme do poloměkka.
Poté přidáme hořčici,maso,podlijeme a dusíme doměkka.Podle potřeby podléváme vývarem.
Nakonec přimícháme smetanu s moukou a krátce povaříme.Lze uvařit i v papiňáku.
Můžeme podávat s trochou tatarky a kopru.
Příloha: hranolky,knedlík (hodí se to i to,ke knedlím více omáčky).
Dobroooou chuť !!!
Na druhé pánvi zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme okapané žampiony,krátce orestujeme podlijeme vínem a podusíme do poloměkka.
Poté přidáme hořčici,maso,podlijeme a dusíme doměkka.Podle potřeby podléváme vývarem.
Nakonec přimícháme smetanu s moukou a krátce povaříme.Lze uvařit i v papiňáku.
Můžeme podávat s trochou tatarky a kopru.
Příloha: hranolky,knedlík (hodí se to i to,ke knedlím více omáčky).
Dobroooou chuť !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé