(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pařížské rohlíčky...
Potřebné ingredience
Přísady uvedené při postupu...
Postup přípravy
Parížské rohlícky:
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páre. Pak opatrne vmícháme 150 g ml. orechu a 1 lžíci
pol. mouky. Sáckem stríkáme na plech rohlícky, peceme pri 110 °C. Nastríkáme krém a mácíme
do cokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g cokolády na varení.
Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla, mužeme pridat rum.
Všem moc doporučuji!!!!
Přeji dobrou chuť...
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páre. Pak opatrne vmícháme 150 g ml. orechu a 1 lžíci
pol. mouky. Sáckem stríkáme na plech rohlícky, peceme pri 110 °C. Nastríkáme krém a mácíme
do cokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g cokolády na varení.
Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla, mužeme pridat rum.
Všem moc doporučuji!!!!
Přeji dobrou chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Diviana
(upraveno)
2. 12. 2009, 15:58
Dobrý den Ali, jak moc dopředu před Vánoci se můžou rohlíčky dělat? Chystám se na ně,ale nevím,jestli není brzo,i když je budu mít za oknem,což se vzhledem k počasí rovná teplotě jako je v ledničce... Co myslíte? Děkuji za odpověď...
nahlásit
Ilonáček
(upraveno)
18. 5. 2009, 19:40
nahlásit