Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pečený segedín

0.0
Pečený segedín

Potřebné ingredience

750 g brambor * 500 g mletého masa * 1 cibule * 20 cm pórek * 1 červená paprika (kapie) * 500 g kysaného zelí * sůl, kmín, mletá paprika, příp. gulášové koření * 2 smetany na vaření - 12% tuku, ale může být i šlehačka * tvrdý sýr (nemusí být)

Postup přípravy

ve větší pánvi (wok) na oleji zpěníme cibuli, přidáme mleté maso, pórek na proužky, papriku na kostky, sůl, kmín, papriku mletou a kysané zelí. Vše podusíme.
Mezitím očistíme brambory a nakrájíme je na kostky. Do velké zapékací mísy dáme na dno brambory, na to nasypeme směs z pánve, urovnáme, zasypeme sýrem a zalijeme smetanou. pečeme na 220 stupňů cca 20 minut přikryté (např. alobalem) a pak 10 minut dopékáme odkryté.

vyjde to na 100 kč, ale zas je toho plno.-) kdo má rád zelí, je to super jídlo

..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie