Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

GRANADÝRSKÝ POCHOD

0.0
GRANADÝRSKÝ POCHOD

Potřebné ingredience

těstoviny množství dle počtu osob
veřené brambory na kostičky tak též
2cibule
sádlo
pokud někdo nevydrží bez masa může párek, anglickou, uzené

Postup přípravy

Uvaříme těstoviny zvlášť to samé i s bramborem, osmažime cibulku třeba i s uzeninou. Smícháme brambory a těstoviny zalijeme cibulkou, osolíme a opepříme dle chuti a podáváme s okurkovým salátem s kys. smetanou, nebo jiným zeleninovým slátem.
Zní to děsně až odporně, ale chutná to božsky a je to velmi rychlé a syté.Zatím kdo okusil ten jen pochvaloval.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

grafi 27. 2. 2009, 13:14
Taky to děláme, místo smažené cibulky dávám dušené kysané zelí. Výborné.
Libi79 26. 2. 2009, 10:01
Dobrý den Markétko, je to moje nejoblíbenější jídlo (radost) Jsem ze Slovenska a u nás je to mňamka (Y) :-) (Y) Libuša
miškaaa 18. 4. 2007, 9:09
My to někdy máme v práci na oběd a je to opravdu super. Poprvé tomu člověk moc nevěří, ale když ochutná, tak již neodolá. (Y) (Y) (Y)
Domkenzon 18. 4. 2007, 9:22
@miškaaa No jo člověk někdy odsoudí i to co nezná :-$když nám to tchýně popsala než uvařila tak jsem si myslela že si dělá pr..l takovou blafu, :-@ :-@ :-@ale pak ten výsledek byl mňam (Y) Marketa
Lukrato 18. 4. 2007, 8:33
Taky děláme, mám i ve svých receptech....je to,opravdu móóóóć veliká dobrůtka - i když kdo to nezná, většinou se nevěřícně šklebí. ;-)
Mikisek83 18. 4. 2007, 7:55
Já to znám, že se to dá všechno na plech a ještě zapeče s vajíčkem, a to je taky velká dobrota (Y)
galli 18. 4. 2007, 7:16
taky souhlasím s tím,že je to opravdu dobrůtka (Y)...já to dělám s nokama a u nás se tomu říká uhlířina :-) :-) (F) (F)
Hanura 17. 4. 2007, 21:47
TOHLE JÍDLO MÁM MOC RÁDA,DĚLALA HO MOJE BABIČKA UŽ KDYŽ JSEM BYLA MALÁ.JE TO MŇAMKA (PL)
avynka 17. 4. 2007, 21:45
Můžu potvrdit, že jde o dobrý a rychlý pokrm. Dělává ho moje tchýně, původem Slovenka, která říkala, že za jejího mládí se tomuto pokrmu říkalo "jídlo chudých" (samozřejmě že tenkrát se to podávalo bez masa :^)). Dnes to dělá s voňavou slaninkou a ráda si na tomto jídle pochutnává celá rodina (PL) (Y).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie