Hovězí špíz se sušenými švestkami
Potřebné ingredience
300g hovězího,
150g sušených švestek(bez pecek),
200g slaniny,
200ml kečupu,
2 lžíce worcesterské omáčky,
2 lžíce grilovacího koření,
1 lžička švestkových
povidel,
oregáno na dochucení
Postup přípravy
Hovězí maso omyjeme,pokrájíme na větší kostky a spolu se sušenými švestkami vložíme na 24 hod. do marinády.Tu si připravíme smícháním kečupu,worcesterské omáčky,grilov.koření,švestkových povidel a oregána.Těsně před grilováním nebo pečením(v troubě) napichujeme střídavě kostky hovězího spolu s plátky slaniny a švestek.Příloha chleba nebo opečené brambory.
Sama jsem nevěřila,ale je to fakt mňamka,v troubě to chce dělat pomalinku(maso je pak tuhé) a podlévat.
Sama jsem nevěřila,ale je to fakt mňamka,v troubě to chce dělat pomalinku(maso je pak tuhé) a podlévat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé