(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Svíčková z králíka
Potřebné ingredience
králík, Halali, mražená zeleninová směs pod svíčkovou, cibule, mlíko, smetana, mouka hladká
Postup přípravy
Opíct cibulku na oleji, přidat rozporcovaného králíka, nechat zatáhnout. Vyklopit na to Halali a pytlík zeleniny, zalít vodou. Vařit do změknutí králíka. Pak ho vytáhnout, obrat a dát bokem. Omáčku rozmixovat ponorným mixérem, já nechávám kousky zeleniny, zahustit moukou rozmíchanou v mlíku, povařit 15 minut. Vložit maso a nalít smetanu. Už nedochucuji, Halali to ochutí dostatečně. Knedle jsou malinkatý, dělala jsem domácí, ale byly trochu menší než obvykle.
v kastrolu...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
namabu
(upraveno)
31. 7. 2009, 14:32
Dobrý den, recept vypadá zajímavě, ale můžete mi někdo napsat, co je to to "Halali"??? Nějak nevím, co si mám pod tím představit. Díky moc Hanka
Vondrousovka
(upraveno)
15. 7. 2009, 14:02
úžasný recept, velice jednoduché a chutově skvělé. díky za super rychlou svíčkovou,prostě mňam,mňam......
Zmolda
(upraveno)
24. 7. 2009, 19:52
@Vondrousovka
Díky Pavli, nemáte zač
pavlíkmacík
(upraveno)
10. 6. 2009, 22:45
mňam..hned bych si dala ..a ty knedlíčky jsou akorát