(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Hraběnčin koláč
Potřebné ingredience
40dkg hladké mouky
15dkg mletého cukru
1 prášek do pečiva
4 žloutky
1 Hera
Postup přípravy
Všechno smícháme dohromady a uděláme si těsto.1/4 těsta dáme zmrazit,3/4 těsta rozděláme na plech-stěrku namočíme do studené vody,aby se nám těsto nelepilo.Na těsto poklademe nastrouhané jablka,skořicový cukr,ořechy.Potom uděláme sníh ze 4 bílků a ten tam taky poklademe,ale opatrně.A potom nastrouháme zbytek zmrzlého těsta a pečeme 45 minut v rozehřáté troubě.

40dkg hladké mouky
15 dkg mletého cukru
1 prášek do pečiva
4 žloutky+4 bílky
1 Hera
Ze všech ingrediencí uděláme těsto(mouka,cukr,4 žloutky,prášek do pečiva a Hera).1/4 těsta dáme zmrazit,3/4 těsta rozděláme na plech-stěrku namočíme do studené vody,aby se nám těsto lépe roztíralo na plechu.Na těsto poklademe nastrouhané jablka,skořicový cukr,ořechy.Potom sníh ze 4 bílků a pak nastrouháme zbytek zmrzlého těsta.A pečeme 45 minut v rozehřáté troubě.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé