(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Vlašské oříšky k vínu
Potřebné ingredience
200 g půlek jader vlašských ořechů
100 g krupicového cukru
3 lžíce oleje
špetka soli
Postup přípravy
Ořechy vaříme ve vodě na mírném ohni 10 minut. Scedíme, osušíme a hned vložíme do mísy s cukrem a protřepeme. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme ocukrované ořechy a za stálého míchání pražíme (až začne cukr karamelizovat). Jádra vyndáme a lehce osolíme (nemusíme).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
20. 2. 2019, 12:16
bedla7
(upraveno)
19. 2. 2019, 12:17
to může být dobré