Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

TOASTY xkrát jinak (na slano i na sladko)

0.0
TOASTY xkrát jinak (na slano i na sladko)

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

NA SLANO >>

toast s tuňákem - toastový chléb namažeme měkkým taveným sýrem,přidáme tuňáka,slabé plátky cibule a necháme zapéct,hodí se zeleninový salát

toast hawai - krajíčky toastového chleba lehce pomažeme z jedné strany máslem,na druhý "suchý" plátek toastového chleba dáme šunku,kousky ananasu a zasypeme strouhanou nivou,přklopíme toastem,tak aby pomazaná strana byla nahoru a necháme zapéct

toast s rajčaty a mozzarellou - Toastový chleba opečeme, namažeme tence máslem, poklademe na něj kolečka rajčat a kolečka mozzarely, okořeníme pepřem, solí, bazalkou a oregánem a celé to zakapeme trochou olivového oleje. Takto to buď můžeme dát do trouby zapéct, anebo na tento toast dáme ještě vrstvu chleba a celé to dáme zapéct do toastovače.

toasty s krabími tyčinky - Toastový chléb opečeme, potřeme máslem, obložíme krabími tyčinkami, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a pokapeme citrónem. Na každý toast položíme půlku vejce, na něj dáme plátek tvrdého sýra a zapečeme v troubě, dokud se sýr nerozpustí.

toastová bomba - Do vyššího plechu, ve kterém máte pečící papír, vyplníme dno jednou vrstvou toastového chleba. V misce si připravíme zálivku z nastrouhaného sýra, mléka, vajec a smetany. Zálivku osolíme. Pokud všichni strávníci snesou sýr niva, pak do zálivky přidejte i nivu. Jednu vrstvu zalijte a poklaďte další vrstvou chleba a zalijte zbytkem zálivky. Zalitý plech vložíme do trouby a pečeme dozlatova.

NA SLADKO >>

banánovo tuňákové toasty - Opečené tousty potřeme majonézou, kterou jsme předtím smíchaly s trochou kari, obložíme plátky banánů, tuňákem a překryjeme plátkem sýra. Dáme do trouby zapéct. Až se sýr začne tavit, posypeme najemno posekanou petrželkou.

toasty s jablky,medem a ořechy - Toastový chléb natřeme z jedné strany medem a posypeme ořechy. Jablka smícháme se skořicovým cukrem a dáme na druhý chléb a přiklopíme. Upečeme v toastovači. Ještě horké sypeme moučkovým cukrem.

toasty s jablky - Jablka nastrouháme nahrubo a plátek toastového chleba jimi poklademe. Posypeme rozinkami, strouhanými ořechy, skořicí a cukrem. Položíme plátek másla, přiklopíme druhou částí toastu a zapečeme. Po upečení sypeme moučkovým cukrem.

toasty s nutellou - Chleba namažeme z jedné strany bohatě nutellou, položíme na něj kolečka banánu, přiklopíme dalším chlebem a necháme zapéct. Po vyjmutí postříkáme šlehačkou a zlehka posypeme kakaem.

toasty s tvarohem a malinami - Krajíčky toastového chleba lehce pomažeme, vždy z jedné strany troškou másla. Otočíme a na „suchou“ stranu dáme oslazený tvaroh a maliny. Přiklopíme druhým krajíčkem toastového chleba, aby strana pomazaná máslem, byla navrch.

Pečeme v toastovači dozlatova. Po upečení sypeme moučkovým cukrem.

toasty s banány - Krajíčky toastového chleba lehce pomažeme, vždy z jedné strany troškou másla. Otočíme a na „suchou“ stranu dáme kolečka banánu. Posypeme cukrem a skořicí.
Přiklopíme druhým krajíčkem toastového chleba, tak aby strana pomazaná máslem byla navrch.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

verunka06 29. 5. 2009, 9:22
Dobrý den Nikolko.Super recepty (Y) (Y) (Y) už jsem dělala toasty s tuňákem a včera toastovou bombu a jsem z toho nadšená (clamp) (clamp) (clamp) moc díky za vložení |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) pa pa Helča s rodinou (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
jitulka78 4. 5. 2009, 21:25
urcite vyzkousim (clamp)
Ilonáček 4. 5. 2009, 19:16
díky za vložení (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie