(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Bramborový guláš
Potřebné ingredience
Brambory, párek, cibule, sůl, pepř, slanina, majoránka, sladká paprika, česnek.
Postup přípravy
Na oleji orestovat cibulku, přidat nadrobno nakrájený kousek anglické, až se opeče, dát párek na kostičky,prolisovat 2 stroučky česneku, osolit, opepřit, posypat paprikou, promíchat a zalít vodou. Vložit brambory na kostičky, až budou měkké, tak zahustit hladkou moukou s vodou.Posypat majoránkou.Podávat s chlebem. Ta anglická mu dodá úplně jinou chuť, než klasický brgul.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
dedousek1
(upraveno)
3. 2. 2017, 14:03
Jsme jen dva a tak když vařím brgul, dělám ho velký hrnec, abych ho měl na více dní... Většinou bývá druhý den lepší, ale proč se to nikdy nedozvím?
beruškaveruška
(upraveno)
10. 8. 2010, 8:45
Lucinko děkuji za skvělý recept, gulášek byl výborný
Zmolda
(upraveno)
10. 8. 2010, 21:32
@beruškaveruška
díky, jsem ráda, že vám chutnal
Hanka.B.
(upraveno)
11. 5. 2009, 14:51
Luci, dneska jsem jej dělala na oběd, je výýýýýýýýýýborný Moc díky za recept
Zmolda
(upraveno)
12. 5. 2009, 5:40
@Hanka.B.
Hani, moc děkuji za chválu, hlavně že chutnal