Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

BRAMBORY ZAPEČENĚ SE ZELENINOU V ALOBALU

0.0
BRAMBORY ZAPEČENĚ SE ZELENINOU V ALOBALU

Potřebné ingredience

1,5 kg syrových brambor nakrájených na drobné kostičky
350 g mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice)
cibule a pár kyselých okurek – vše nakrájené na drobné kostičky
klobása nakrájená také na kostičky
(může a nemusí být pár plátků anglické slaniny rovněž na kostičky)
sůl, pepř, olej, alobal

Postup přípravy

Všechny nadrobno nakrájené suroviny smícháme ve velké míse, osolíme a mírně opepříme. Alobal nastříháme na půlmetrové kusy, každý uprostřed potřeme lehce olejem a klademe porce směsi. Dobře zabalíme a balíčky uložíme na plech. Upečeme v troubě asi na 180-200 st. 35-40 min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie