Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Plněný lilek na gril

0.0
Plněný lilek na gril

Potřebné ingredience

2 ks lilek, 600g mletého ochuceného masa,jarní cibulka, 100g strouháného eidamu

Postup přípravy

Omyté lilky rozkrojíme podélně,necháme mírně vypotit ale nemusí být,vydlabeme středovou část a naplníme masem/ochuceným/ s cibulkou.Posypeme sýrem a grilujeme na venkovním grilu.Je to úžasné papáni....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 4. 6. 2009, 10:33
..a co děláte s tím vydlabaným lilkem?A na tom grilu to děláte rovnou na roštu nebo to balíte třeba do alobalu *-)?...jestli se to jako všechno propeče?Já mám lilek moc ráda,ale neumím ho moc připravit :^)...
Hanka1958 4. 6. 2009, 17:10
@Bylinka1 Janičko , tu trochu lilku co vydlabu /nedlábejte moc ,pouze drážku /, přidám do sekané, naplněný lilek položím na gril / jestli je rošt nebo lávová deska je úplně jedno ,ovšem je důležitý kryt na grilu/ a zavřu víko grilu.Věřte, že se propeče celý lilek, nedovolila bych si svou rodinku a hosty nakazit nepropečeným masem. Pokud chcete ,máte možnost si lilek zabalit do alobalu , který z části potřete mírně olejem aby se Vám nepřipekl na alobal.Určitě se Vám povede a já Vám přejí dobrou chuť (pl)
Bylinka1 4. 6. 2009, 22:24
@Hanka1958 Moc Vám děkuji za info (F) (F) (F)-jste hodná (Y).Receptík už mám vytisknutý a co nejdřív tu dobrotu zkusím ^o) ^o) ^o).Mějte se (hello)
Hanka1958 14. 5. 2009, 19:16
Dájí se tak plnit i rajčata a cibule ,a pak grilovat, (hello)
Jáňa2 9. 5. 2009, 9:27
Vyzkoušely jsme a bylo to perfektní, můžu vřele doporučit. (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
Jáňa2 7. 5. 2009, 12:30
Chceme to zítra vyzkoušet, pak dám vědět,jak to dopadlo. :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie