(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Klobásová kytka
Potřebné ingredience
Klobásky, mrkev, špejle, párátka, prázdná sklenička od Moravanky, aranžovací hmota, gumička, stuha, neprůhledná manžeta na obalení skleničky nebo krepák, barevná kokosová tráva,..
Postup přípravy
Do skleničky se dá aranžovací hmota,sklenička se zabalí do manžety, utěsní se gumičkou a převáže stuhou. Přes hrdlo skleničky se dá tráva a zapichujeme do skleničky klobásky a mrkev napíchnuté na špejlích a párátkách. Ještě jsem tam přidala dlouhou trávu z květinářství. Dělala jsem to včera taťkovi k šedesátinám, tak těch klobásek bylo 60 a bylo to nekonečný než jsem je tam všechny zapíchala . :-) Snad se mu to bude líbit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nykys
(upraveno)
14. 2. 2011, 12:32
Vypadá to skvěle, ale moc dobře nechápu , jak to v tý skleničce drží? Klobásy jdou těžší, to to nepadá?
Ivčoun
(upraveno)
4. 5. 2009, 18:08
Díky moc Jestli to ale budete někdo dělat, tak tu mrkev tam dejte až těsně před předáváním.Dělala jsem to den předem a za pár hodin byla úplně seschlá!
šutynka
(upraveno)
2. 5. 2009, 16:11
tak to by se líbilo mému
GabuškaL.
(upraveno)
2. 5. 2009, 13:12
Skvělý nápad , inspirace na letošní 50tiny mého tchána
Nadik71
(upraveno)
1. 5. 2009, 20:02