(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
ZAPEČENÝ CHŘEST- výborná rychlovka
Potřebné ingredience
chřest,angická slanina,jakýkoliv tvrdý sýr-já použila goudu a oštiepok,holandská omáčka.
Postup přípravy
oloupaný chřest ovaříme ve slané vodě asi 5 minut.
nakrájíme a zabalíme do anglické slaniny,vložíme do zapékací misky a hodně posypeme sýrem.
zapíkáme 15 minut.
nakonec polijeme holandskou omáčkou.
nakrájíme a zabalíme do anglické slaniny,vložíme do zapékací misky a hodně posypeme sýrem.
zapíkáme 15 minut.
nakonec polijeme holandskou omáčkou.
ovařený a zabalený chřest
finále :-)
omáčka se může použít teplá i studená-oboje verze výborný :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ačbag
(upraveno)
5. 5. 2010, 21:21
Tak jsem to dnes udělala z čerstvého chřestu,sice bez holandské om.ale i tak je to úúúúúúúúúúžasný . Děkuji za recept S pozdravem Gábina
Visnery
(upraveno)
14. 2. 2010, 20:17