Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

ZAPEČENÝ CHŘEST- výborná rychlovka

0.0
ZAPEČENÝ CHŘEST- výborná rychlovka

Potřebné ingredience

chřest,angická slanina,jakýkoliv tvrdý sýr-já použila goudu a oštiepok,holandská omáčka.

Postup přípravy

oloupaný chřest ovaříme ve slané vodě asi 5 minut.
nakrájíme a zabalíme do anglické slaniny,vložíme do zapékací misky a hodně posypeme sýrem.
zapíkáme 15 minut.
nakonec polijeme holandskou omáčkou.

ovařený a zabalený chřest

finále :-)

omáčka se může použít teplá i studená-oboje verze výborný :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ačbag 5. 5. 2010, 21:21
Tak jsem to dnes udělala z čerstvého chřestu,sice bez holandské om.ale i tak je to úúúúúúúúúúžasný (clamp) (clamp) (clamp). Děkuji za recept (Y) (Y) (Y) S pozdravem Gábina (D)
Visnery 14. 2. 2010, 20:17
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie