(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Růžový pangas s paprikou
Potřebné ingredience
filé z pangase, 2 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, 2 papriky, 250 ml mléka, 1 krabička rajské šťávy Valfruta, sůl
Postup přípravy
Pangas je ryba bez kostí a je vhodná pro děti.
Rybu osolíme a orestujeme na oleji, necháme podusit ve vlastní šťávě 5-8 minut. Na pánvi zpěníme olej, přidáme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. zalijeme mlékem a rajskou šťávou, dochutíme solí. Na závěr vmícháme do omáčky pokrájenou papriku a krátce povaříme. Omáčku přelijeme přes filé s vydušenou šťávou. Podáváme s rýží.
Rybu osolíme a orestujeme na oleji, necháme podusit ve vlastní šťávě 5-8 minut. Na pánvi zpěníme olej, přidáme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. zalijeme mlékem a rajskou šťávou, dochutíme solí. Na závěr vmícháme do omáčky pokrájenou papriku a krátce povaříme. Omáčku přelijeme přes filé s vydušenou šťávou. Podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé