(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Zapečena tarhona s mletym masom
Potřebné ingredience
Pomlete bravčove masko,tarhona,koreniny,šampiony,tvrdy syr,sladka smotana,cibula
Postup přípravy
Masko si podusime na cibulke,pridame koreniny a sol podla chuti,šampiony..Tarhonu si uvarime zvlast. Vymastime si pekač a striedavo prekladame tarhonu s masom,nakoniec zalejeme smotanou a prikryjeme struhanym syrom.Rychlo zapečieme...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marti.om
(upraveno)
3. 5. 2015, 12:53
Včera jsem zkusila a výborné. Přidala jsem trochu čubrici a mleté uzené papriky a je to mňamka. Už je pryč, prý mám udělat další pekáč, tak musím nakoupit tarhoňu do zásoby, jelikož máme Lidl z ruky Děkuji za recept
Egreska
(upraveno)
3. 5. 2015, 13:31
@marti.om
Tarhoňa je výborná príloha aj k duseným mäsám so šťavou,vyskúšajte
laskonka333
(upraveno)
30. 4. 2015, 10:13
Ninouš
(upraveno)
28. 4. 2015, 22:48
Tak dnes jsem dělala k večeři-super!!! Tarhoňu jsem koupila v Lidlu asi za 10kč. Musím přiznat,že jsem to neznala a mile mě překvapilo,jak je jídlo dobré. Moc děkuji za recept,příjemná změna v jídelníčku-ukládám recept!!! Jen jsem tarhoňu nevařila,ale opražila na pánvi a pak asi 15min dusila.
Egreska
(upraveno)
30. 4. 2015, 20:33
@Ninouš
Ninka,som rada že vam chutilo...tarhona sa nevarí ,dusí sa tak ako ryža ,nenapísala som to v recepte zrozumitelne..
Paluna
(upraveno)
11. 4. 2015, 20:37
Dnes uvařeno a moc dobré - děkuji za inspiraci
Egreska
(upraveno)
19. 4. 2015, 20:04
@Paluna
pafipe
(upraveno)
3. 10. 2011, 22:03
Vypadá to moc dobře,ale co je to ta slovenská rýže?Můžu mít klasickou rýži? děkuji za radu Pavla
Egreska
(upraveno)
4. 10. 2011, 8:33
@pafipe
Pavli nie je to klasická ryža,je to taká drobná cestovina bud podlhovastá alebo okrúhla...s obyčajnou ryžou som to ešte nerobila tak neviem aké to bude http://www.mpc.sk/tarhona
daginek
(upraveno)
30. 9. 2011, 17:45
vypadá moc dobře, určitě vyzkouším
hheellaa
(upraveno)
12. 11. 2009, 20:56
Tak Marti, dnes jsme měli k večeři a super Vůbec by mne nenapadlo slovenskou rýži zapékat, dělám ji jenom klasicky opraženou a vařenou, jako přílohu. Žampiony jsem nahradila směsí lesních hub a v kombinaci s masem a smetanou to opravdu nemá chybu Navíc raz dva hotovo a ani nádobí se moc neušpiní Moc moc díky a myslím, že vám nepíšu naposled Helena
Egreska
(upraveno)
12. 11. 2009, 21:01
@hheellaa
helenka,som rada ze vam chutilo...a dufam ze sa ešte ozvete.. papa
hheellaa
(upraveno)
9. 11. 2009, 20:30
Dobrý den Martuško, máte úžasné recepty pročítám a slintám Chci se jen zeptat, jestli jde použít slovenská rýže (i když mám pocit, že na obrázku je ona), protože tarhoňu jsem si letos poprvé přivezla z dovči a k tomu asi 20 balíčků Bušinských těstovin pro manžu a co myslíte že zavařil do polévky jako první...?
Egreska
(upraveno)
10. 11. 2009, 8:06
@hheellaa
Helenka ,mate šikulku manžela mate pravdu na obrazku je slovenska ryža,prave vtedy som nemala tarhonu..robime z obidvoch,je to v podstate to iste len iny tvar.. budem rada ak vyskušate..a dakujem za pochvalu ..