(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
ZAVAŘOVANÝ BŮČEK
Potřebné ingredience
PODLE MAMINKY ZDE NA MMB(Jaroslava S. (Jambi) ID 87569)...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zimolka
(upraveno)
14. 4. 2012, 22:23
Dobrý večer prosím o přesný postup. Děkuji
Lucinka&Adélka
(upraveno)
15. 4. 2012, 10:52
@zimolka
ID 87569 podle této pani je to dělané má to v receptech
sikina54
(upraveno)
3. 8. 2009, 10:14
prosím dáváte ten bůček do sklenic syrový nebo už upečený?
Lucinka&Adélka
(upraveno)
5. 8. 2009, 18:21
@sikina54
Marcelko,dávám syrový...
Izaura
(upraveno)
10. 5. 2009, 21:20
Ten recept znám pod názvem "Vepřová konzerva"
Illen
(upraveno)
29. 4. 2009, 22:35
Alenko, tento recept znám, také zavařuji vepřový bůček. Manžel jej má rád s chlebem a já když zavařím více, tak s ním dělám ráda rizoto. Kdysi byly k sehnání výborné čínské vepřové konzervy, dnes se občas v obchodech objeví, ale chuťově už to není ono. Mějte se moc hezky. Ilona
Lucinka&Adélka
(upraveno)
30. 4. 2009, 8:40
@Illen
DOBRÝ NÁPAD "RIZOTO" URČO VYZKOUŠÍM,JINAK JÁ JSEM BŮČEK ZAVAŘOVALA POPRVÉ,TAK JSEM NA VÝSLEDEK ZVĚDAVÁ