(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Plněné žampiony mletým masem
Potřebné ingredience
Žampiony,mleté maso,sýr,sůl,kmín,pepř,česnek,hladká mouka,strouhanka,vejce,olej na smažení.
Postup přípravy
Žampiony očistíme a oddělíme nohy od hlaviček.Do mletého masa vmícháme
nakrájené nohy žampiónů,nastrouhaný sýr,vejce a dle chuti osolíme a okořeníme.
Takto připravenou směsí plníme žampiónové hlavičky, obalíme v trolbalu a smažíme
dozlatova.podáváme s bramborovou kaší nebo s vařeným bramborem.
nakrájené nohy žampiónů,nastrouhaný sýr,vejce a dle chuti osolíme a okořeníme.
Takto připravenou směsí plníme žampiónové hlavičky, obalíme v trolbalu a smažíme
dozlatova.podáváme s bramborovou kaší nebo s vařeným bramborem.
naplněné žampionové hlavičky
místo trojbalu použíbám těstíčko a strouhanku je to rychlejší a při smažení nevytéká sýr
obalené žampionové hlavičky a ze zbylé masové směsi jsem udělal karbanátky
Hotovo už jen papáme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
akžena
(upraveno)
29. 9. 2012, 16:11
žampiony takto plním nivou,ale mám v lednici malé hlavičky bedlí,tak to zkusím
marz
(upraveno)
29. 9. 2012, 14:48
jdu na ně
Matbar
(upraveno)
5. 4. 2011, 18:30
úžasné,zrovinka jsme dovečeřeli
haninka74
(upraveno)
15. 9. 2011, 12:02
@Matbar